PALESTRA srl, str. Nicolae Costin, nr. 24, 700373, Iași, România

Despre RealCraft

Peste 16 ani de experiență!

Povestea REALCRAFT a început în 2004, iar în tot acest timp ne-am demonstrat profesionalismul producând mii de ambarcațiuni, pentru clienți din diferite țări. Vasta experiență în domeniu, precum și capacitatea de producție la scară largă, au permis perfecționarea designului și a proiectării, precum și eliminarea posibilelor defecte de fabricație.

barci fabricate in romania
barci fabricate in romania
barci aluminiu romania

Coca tuturor ambarcațiunilor REALCRAFT este realizată dintr-un aliaj de aluminiu-magneziu, asamblată prin sudare cu argon, proces ce oferă acestor produse rezistență, durabilitate și care împiedică, de asemenea, infiltrarea apei.

Fiabilitate

Proprietarul unei ambarcațiuni REALCRAFT se va simți tot timpul în siguranță la bord! Nici condițiile meteo severe, nici sarcinile extreme nu vor afecta etanșeitatea sau integritatea vasului.

Toate ambarcațiunile noastre sunt supuse unui set complet de teste, conform standardelor internaționale ISO, au certificare CE și respectă cerințele Directivei UE 2013/53 privind ambarcațiunile de agrement și ambarcațiunile personale.

barca cu motor
barca cu motor
barca cu motor

Ambarcațiunile REALCRAFT respectă standardele stricte și actuale ale reglementărilor tehnice din Uniunea Europeană. Proiectarea carenei se face în conformitate cu standardul internațional ISO 12215-5: „Nave mici. Construcţia corpului şi eşantionaj”.

Siguranță

Ambarcațiunile REALCRAFT sunt imposibil de scufundat!

Orice tip de ambarcațiune REACLRAFT este prevăzută cu suficiente flotoare. Toate modelele sunt testate cu regularitate. O navă inundată complet va rămâne stabilă, în conformitate cu standardele ISO 12217-3: „Nave mici. Evaluarea stabilității și  flotabilității”.

Acest ISO reglementează, de asemenea, standardele privind stabilitatea și adâncimea de scufundare a navei. Ambarcațiunile noastre le respectă în totalitate.

producator barci romania
barca de agrement
producator barci romania

Siguranța este prioritatea numărul unu pentru uzina REALCRAFT. Toate ambarcațiunile din gamă sunt testate în conformitate cu standardele actuale.

Comportament pe valuri

Proprietățile unei ambarcațiuni REALCRAFT asigură o navigare sigură, plană, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Uzina REALCRAFT este situată pe Volga, cel mai mare fluviu din Europa, așa că navigarea se face pe toate tipurile de valuri — înalte, mici, abrupte —, însă nicio furtună nu poate opri un navigator REALCRAFT!

barci aluminiu romania
barci aluminiu romania
barci romania

Ambarcațiunile sunt testate în toate condițiile meteo: pe vreme senină și fără vânt, dar și pe timp de furtună, fără a menaja echipamentul sau echipajul. Scopul REALCRAFT este de a descoperi orice defect de proiectare și de fabricație, iar rezultatul este încrederea deplină în navele produse.

Manevrabilitate

Designul ambarcațiunilor REALCRAFT le conferă acestora performanță de top la viteze mari. Viteza maximă atinsă de unele dintre ambarcațiunile din gamă este de peste 75km/h. O navă REALCRAFT este imposibil de răsturnat, chiar și la schimbări bruște de direcție, efectuate la viteză maximă.

Toate ambarcațiunile REALCRAFT au trecut testul de manevrabilitate, în conformitate cu standardele ISO 11592-1: „Nave mici cu lungimea corpului mai mică de 8 m. Determinarea puterii nominale maxime de propulsie”.

barca cu motor
barca de vanzare
producatori de barci in romania

Calcule precise privind structura carenei și a cocii permit exploatarea în siguranță a resurselor motorului, indiferent de tipul de ambarcațiune ales.

Eficienta consumului de combustibil

Mulțumită proiectării efectuate cu maximă precizie, carenele ambarcațiunilor REALCRAFT fac nava să fie rapidă, dar și economică. Pentru început, puteți instala un motor cu o putere mai mică, bucurându-vă de viteză la costuri avantajoase.

barca de agrement romania
barca de agrement romania
barci fabricate in romania

Ambarcațiunile REALCRAFT nu creează valuri mari, ceea ce înseamnă că nu există consum inutil de combustibil. Toate navele REALCRAFT asigură o navigare lină, chiar și cele dotate cu motorul cel mai mic recomandat, chiar și în sarcină maximă.

Confort și facilități

Spațiul pentru bagaje și spațiul pentru dormit sunt chestiuni importante atât pentru un pescar, cât și pentru un călător. Compartimentele numeroase, torpedoul și rafturile permit depozitarea diferitelor obiecte de care ar avea nevoie un pescar sau un turist. Un sistem modular unic permite rabatarea sau plierea patului confortabil din cabină în doar câteva minute.

barca de pescuit
barca de agrement romania
barca de agrement romania

Corturile, mesele, lenjeriile și accesoriile de pat, vesela, canistrele de rezervă, ancorele și parâmele, hainele, uneltele de pescuit și multe altele vor avea loc într-o ambarcațiune REALCRAFT, fără a diminua din confortul promis pasagerilor.

Costuri

Datorită producției la scară largă, și folosind cele mai noi tehnologii disponibile, REALCRAFT construiește și vinde ambarcațiuni la prețuri deosebit de atractive.lor mai noi tehnologii suntem capabili să construim și să vindem bărci la prețuri foarte atractive.

schita barca
producator barci
barci fabricate in romania

Folosirea celor mai moderne tendințe în design și în tehnologiile de producție permit îmbunătățirea constantă atât a produsul final, cât și a procesului tehnic.

Fabrica, astăzi:

În cei peste 16 ani de producție au fost produse peste 10.000 de ambarcațiuni motorizate, din aluminiu

Depozitele și sectoarele de producție se întind pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați

O vastă echipă de profesioniști, ingineri și lucrători deopotrivă

Echipamente și instalații industriale

Design și metode moderne de control al calității